Danmark vs. Europa

Seks landshold skal i aktion i den kommende uges tid. På dbu.dk følger vi holdene tæt og bringer hele tiden seneste nyt fra U17-pigerne til A-landsholdet i vores nye tema.

Der er EM-billetter, livsvigtige point og national stolthed på spil, når seks danske landshold i den nærmeste fremtid lader fødderne tale og målene tælle på fodboldbaner rundt omkring i Europa.

Forude venter 13 kampe for seks forskellige landshold med vidt forskellige spillere og baggrunde men med én fælles ambition. Sejr. Sejrsjagten foregår fra Norge til Grækenland og gælder for 14 årige Maja Ring Kildemoes, 34 årige Thomas Sørensen og de 115 andre spillere, der er udtaget til at trække i landsholdstrøjen.

På dbu.dk følger vi landsholdene tæt og dækker holdene i både tekst, billede og ikke mindst video. Det sker på vores temaside, hvor du kan læse mere om trupperne, se en kampoversigt og finde de nyeste videoklip, som løbende vil blive opdateret.

Tre kampe mod Norge
De seks landshold står over for meget forskellige opgaver og modstandere. A-landsholdet kæmper først med Norge om førstepladsen i EM-kvalen og pudser derefter formen af i en venskabskamp i Slovakiet.

U21-holdet fortsætter forberedelserne frem mod EM-slutrunden på hjemmebane med to kampe mod England og Ukraine i henholdsvis Viborg og Herning, mens det lidt yngre U20-landshold tager til Portugal for at spille en venskabskamp.

U17-landsholdet spiller EM-Eliterunde og møder Irland, Letland og hjemmeholdet Grækenland. En førsteplads i puljen udløser en billet til EM senere i år for de unge spillere.

Det samme gør sig gældende for U19-kvindelandsholdet, som på hjemmebane i Odense tager imod Frankrig, Holland og Litauen i deres EM-Eliterunde.

Endelig spiller U17-pigelandsholdet to venskabskampe i Norge, og faktisk indleder holdet den store landsholdsuge, når de klokken 18 i aften sætter gang i kampen i Bergen.

Følg de danske landshold her.

Af: Martin Skriver

22. marts 2011, 11:14

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook