Nyheder

JBU-seminar satte fokus på svære situationer

KRISER: Omkring 100 fodboldledere deltog, da kommunikationsrådgiver, Poul Guldborg, mandag aften gav inspiration til håndtering af kriser. Jørgen Poulsgaard fortalte sin personlige beretning om dødsulykken i Ulfborg i august 2006.
Fire af deltagerne på krise-seminaret i krydsild hos kommunikationsrådgiver, Poul Guldborg (til højre). (foto: Leif Christensen)Hvad gør vi, når det uventede rammer os?

Det var hovedtemaet, da kommunikationsrådgiver, Poul Guldborg, mandag d. 23. april var instruktør på JBU's lederseminar i Stoholm Fritids- og Kulturcenter med overskriften: Kriser i fodboldklubben.

På seminaret blev deltagerne kastet hovedkuls ud i en række vanskelige (opdigtede - men dog realistiske) situationer og herefter bedt om at gøre rede for, hvordan de som klubledere ville tackle sagerne i forhold til medlemmer, forældre, presse m.v.

Herefter blev deltagerne udstyret med en række grundlæggende styrings-redskaber, som kan bruges til håndtering af kriser.

Ulykken i Ulfborg

Udover Poul Guldborg deltog også Jørgen Poulsgaard, SHN/Ulfborg, i en birolle som instruktør. Den vestjyske fodboldleder fortalte sin meget personlige beretning om forløbet i forbindelse med den dødsulykke, som i august 2006 ramte SHN/Ulfborg, da lynet slog ned og ramte en af spiller midt under en Ynglinge-kamp. 

Jørgen Poulsgaard indgik i den gruppe af personer, som i de hektiske timer og dage efter ulykken forsøgte at holde overblikket og beskytte spillerne mod den voldsomme medie-interesse, som fulgte i kølvandet på dødsulykken.

Knap så alvorlige situationer indgik også i seminaret, idet deltagerne bl.a. diskuterede, hvordan man som klub bedst muligt tager afsked med frivillige ledere, som måske blokerer for en positiv udvikling i klubben.

Omkring 100 fodboldledere deltog på seminaret, som var økonomisk støttet af DBU.

Af: Mads D. Larsen

25. april 2007, 00:12

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer:Indtast klubbens navn eller en del af navnet
Udvidet kampsøgning
Livescore søgning
Område

NavnBy og dato
DBU C-træner ØvelsesgeneratorenSindal
04-06-2015
DBU M0-Træner (C-licens)Støvring
06-06-2015
DBU C-licens eksamenUkendt
10-06-2015
C-licens forløbTilst
12-06-2015
DBU M0-Træner (C-licens)Viborg
14-06-2015
DBU B1-trænerVildbjerg
27-06-2015
DBU B1-træner TeenagecampStorvorde
27-07-2015
Find flere kurser her
Område

NavnBy og dato
B&U konsulentuddannelseTilst
12-06-2015
Find flere kurser her
Område

NavnBy og dato
Teenager-dommercampStorvorde
27-07-2015
Dommerskoler/-campsSkanderborg
27-07-2015
Find flere kurser her
 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook